Sterke staaltjes

Sterke staaltjes zijn o.m. : burnout herstel binnen 7 weken, een training OctoQuest met waardering van 9.2 en een bewezen omzetvermeerdering van 1250.000 in het eerste crisisjaar bij een bouwshop. Een ander voorbeeld is het afwenden van ontslag door het  snel inhalen van een ontbrekend informeel leerproces.

Burnout herstel binnen 7 weken

Klantgerichte leidinggevende raakt na een reorganisatie in 2 maanden over zijn toeren. Hij wordt door een collega trainer naar mij gestuurd. Binnen 7 weken hervat hij zijn werk. In de 6 weken voor de werkhervatting hebben we 36 contacturen, realiseren we een uitgebreid verrijkt zelfonderzoek. En na zijn werkhervatting overleg ik met de afdeling PZ over mijn honorarium. Mijn motief was eerst te helpen en dan onderhandelen om het herstelproces a.s.a.p. aan te vangen. Uitstel van aanvang zou een veel veel langer herstelproces opgeleverd hebben.

Gemiddelde waardering 9.2

Voor medewerkers van Exact die software bij de klant op locatie implementeren ontwerp ik een training advies vaardigheden/ bijverkoop op basis van OctoQuest. De gemiddelde waardering voor deze training is 9.2!  

Omzetvermeerdering van € 1250.000 in het crisisjaar 2008!

Samen met de marketingspecialist van een Frans concern in levering van bouwmaterialen ontwerpen we een commerciële training gecombineerd met begeleiding op de werkvloer. Het resultaat is een gemeten omzettoename van € 1250.000.